KIPPIE HAARLEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 26 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kippie Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 13:56 Ik kon niet slechter cijfer kunnen geven helaas… maar het was behoorlijk slecht rauwe spareribs.. haren zit er op! Rode kip! Toch geen smaak op de crunchy kip! Hoeft niet meer maar dan ook nooit meer van hier te bestellen. Heb €32 voor niks betaald…!
19 feb 2024 om 17:21 Super, eigenlijk als altijd!
3 jun 2023 om 4:51 Goed, zoals altijc
3 mei 2023 om 18:41 Het eten was heel erg lekker En een goede bezorging
13 mrt 2023 om 17:21 top
4 nov 2022 om 22:09 Enige minpunt was de sparerib, die was redelijk taai en daardoor niet echt eetbaar. De rest was heerlijk
28 okt 2022 om 16:10 Een kwartier te laat, op het verkeerde adres door 'de routeplanner'. Eten was lekker en warm maar een loempia die te lang in een plastic bakje zit, daar kun je mee wapperen. Volgende keer graag zonder deksel in papieren zakje..
2 sep 2022 om 10:54 Eten smaakte goed. Kan het alleen niet waarderen dat ik geld betaal voor 300 gram kip en dat dan het bakje plus deksel op de weegschaal 272 aangeeft(voelde echt te licht aan). Wordt dus minimaal 1/6 van het eten niet geleverd. Beetje gek.
18 aug 2022 om 19:38 Eten om 5 uur besteld, kwam ook om 5 uur, terwijl het keihard regende!! Opmerking, het was warm, maar er werd vooraf gezegd dat je het zelf even op moet warmen. Het was héérlijk!! 10!
10 aug 2022 om 14:19 Lekkere smaak maar ik kreeg 150 en 250 gram, niet 2 x 300gr. niet leuk
26 jul 2022 om 9:43 Bamie was te pittig voor kind, te veel zwarte pepper. En te zout.
16 jul 2022 om 23:31 Tirol 1 hap deeg kip was er doorheen gevlogen